Seychellit, Praslin

Seychelles Praslin seychellit seychellerna flugfiske perhokalastus flyfishing bonefish trevally
PraslinPraslinPraslinPraslinPraslinPraslinPraslinPraslinPraslinPraslinPraslinPraslin

Perhokalastusmatkat - Seychellit, Praslin

Bonefishin ja trevallyn perhokalastusta Seychelleillä, Praslinin saarella. Seychellit on erinomainen matkakohde pienille kalastusryhmille ja kohde johon voi hyvin ottaa myös puolison mukaan. Matkalla voi harrastaa kalastuksen lisäksi myös muutakin. Alueella on lukuisia hiekkarantoja jotka sopivat hyvin myös auringonottoon, uimiseen ja sukellukseen.

Seychellit

Seychellit koostuu noin 115 saaresta, joista 33 on asuttuja. Suurin saari on Mahé, jolla asuu lähes 80% väestöstä ja jolla sijaitsee pääkaupunki Victoria. Mahé ja naapurisaari Praslin ovat graniittipohjaisia, kun taas muut saaret, esimerkiksi Amirantit, ovat koralliriuttoja. Saariryhmän lämmin ilmasto, luonnon kauneus, erinomainen kalastus sekä alueen rauhallisuus ja turvallisuus tekevät siitä erinomaisen matkakohteen. Paikalliset asukkaat ovat ystävällisiä, ruoka on herkullista ja juomat erinomaisia.

Perhokalastus

Perhokalastamalla Praslinin kristallinkirkkaissa ja neitseellisissä vesissä voi saada monia upeita kaloja: bonefish, golden trevally, striped trevally, giant trevally, ym. Välineinä käytetään järeitä yhdenkäden 9-jalkaisia perhovapoja luokissa 8-10 ja niihin sopivia keloja sekä trooppisia kelluvia perhosiimoja. Kalastus tapahtuu rannoilla ja matalikoilla kahlaamalla ja on ns. näkökalastusta eli perhoa tarjotaan yleensä vasta kun kalat on havaittu matalassa ja kirkkaassa vedessä.

Perhot

Bonefish perhoja: Clouser Minnow, Crazy Charlie, Bonefish Special ja pienet Crab ravut, koot 4, 6. Trevally perhot: Clouser Minnow, valkoinen, valko/keltainen, koot 4-1/0.

Majoitus

Majoitus on mukavassa majatalossa Praslinin saarella. Kahden hengen huoneet, joissa on wc ja suihku. Aamiainen sisältyy myös hintaan.

Matkan toteutus

Omatoiminen tai johdettu Fishmaster kalastusmatka. Kalastajat lentävät Maheen Seychelleille, josta jatketaan lyhyellä noin 15 minuutin lennolla matkakohteeseen, Praslinin saarelle.

  • Hinta: 2460 eur/hlö
  • Matkan kesto: 7 päivää/7 yötä kohteessa
  • Ryhmän koko: Minimiryhmä 2 henkilöä
  • Kalastusmatka sisältää: Lennot Helsinki/Mahe/Helsinki, Lennot Mahe/Praslin/Mahe, Majoitus majatalossa, Aamiainen
  • Kalastusmatka ei sisällä: Opastus, Ruokailut
  • Kalalajit: Bonefish, Golden trevally, Striped trevally
  • Kalastuskausi: Syyskuu - Huhtikuun loppu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Seychellit, Praslin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

2460

Praslin 1.9-30.4

Osasto: Avainsana tuotteelle