Malediivit, Atolli X

Ale!
Fishmaster maldives spinfishing flyfishing giant trevally bluefin trevally bonito tuna wahoo snapper
Malediivit, Atolli XMalediivit, Atolli XMalediivit, Atolli XMalediivit, Atolli XOLYMPUS DIGITAL CAMERAMalediivit, Atolli XMalediivit, Atolli XMalediivit, Atolli XOLYMPUS DIGITAL CAMERAMalediivit maldivesMalediivit, Atolli XFishmaster Malediivit kalastusmatkaMalediivit, Atolli XFishmaster Malediivit kalastusmatkaFishmaster maldives fishing tripFishmaster Malediivit kalastusmatkaFishmaster Malediivit kalastusmatkaFishmaster Malediivit kalastusmatkaFishmaster Malediivit kalastusmatkaFishmaster kalastusmatkat malediivit heittokalastus vetouisteluFishmaster kalastusmatkat malediivit heittokalastus vetouisteluFishmaster maldives fishing tripFishmaster kalastusmatkat malediivit heittokalastus vetouisteluFishmaster kalastusmatkat malediivit heittokalastus vetouistelu

Kalastusmatkat - Malediivit, Atolli X

Giant trevallyn, bluefin trevallyn, boniton, snapperin, grouperin kalastusta Malediiveilla. Fishmaster järjestää johdetun kalastusmatkan Malediiveille 2-10.12.2017. Jouni Rauha matkustaa ryhmän mukana kalastusoppaana ja matkanjohtajana. Malediivit on kalastajan paratiisi, se sijaitsee suurien petokalojen vaellusreitillä ja lisäksi useat kalalajit saalistavat alueella ympäri vuoden.

Malediivit

Malediivit eli Malediivien tasavalta on noin 800 kilometriä pitkä saaristo Intian eteläkärjen lounaispuolella. Malediiveihin kuuluu kaikkiaan 1200 saarta ja atollia, joista 202 on asuttua. Maan pääkaupunki on North Male Atollilla sijaitseva Male, jossa on asukkaita noin 125000. Malediiveilla on yhteensä noin 393000 asukasta. Saariryhmän leuto ilmasto, luonnon kauneus, erinomainen kalastus sekä alueen rauhallisuus ja turvallisuus tekevät siitä erinomaisen matkakohteen. Paikalliset asukkaat ovat ystävällisiä, ruoka on herkullista ja juomat erinomaisia. Malediivit on hyvä matkakohde kalastusryhmille ja matkalle voi ottaa myös kumppanin mukaan. Matkalla voi harrastaa kalastuksen lisäksi myös muutakin; esim. auringonottoa, uimista ja sukellusta. Rokotussuositukset: hepatiitti A/B, jäykkäkouristus.

Heittokalastus

Heittokalastamalla Malediivien kristallinkirkkaissa ja neitseellisissä vesissä voimme saada monia upeita kaloja: giant trevally, bluefin trevally, snapper, bonito, grouper, yellowfin tuna, dogtooth tuna, barracuda ym. Jouni Rauha neuvoo ja opastaa kaikessa kalastuksessa. Heittokalastukseen suosittelemme laadukasta avokelaa, esim Shimano 10000 sarja ja 8-10 jalkaista jämäkkää kahden käden vapaa, sopivat viehepainot ovat 40-100g. Siimaksi suositellaan 0,35-0,40 mm kuitusiimaa. Kalastamme pääasiassa 12 metriä pitkästä dhoani veneestä heittämällä uistinta. Joissakin paikoissa on myös mahdollista kalastaa koralliriutoilla tai saarten reunoilla kahlaamalla kirkkaassa vedessä. Rantautumista varten käytössämme on 6 metriä pitkä perämoottorilla varustettu dinghy vene. Iltaisin, kun olemme emäaluksella ankkurissa, voimme harrastaa pohjaongintaa.

Vieheet

Heittokalastuksessa vieheistä toimivat parhaiten isot jerkit, esim. Rapala X Rap Subwalk 15 cm/55g, Rapala X Rap Long Cast Shallow 12 cm ja 15 cm, Buster Jerk, lusikkauistimet esim Möresilda 40-60g. Vieheiden väreistä toimivat parhaiten: Hopea, Hopea/sininen, hopea/musta, hopea/vihreä, hopea/keltainen.

Vetouistelu

Ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä vetouistelemme siirryttäessä Malesta varsinaiseen kalastuskohteeseen ja sieltä takaisin. Lisäksi uistelemme aina kun vaihdamme atollia tai vaihdamme emäaluksen paikkaa atollilla. Uistelemalla voimme saada esim. wahoota, bonitoja, groupereita ja tonnikaloja. Uisteluun sopii jäykkä 7-8 jalan vetovapa ja kelaksi Ambassadeur 10000 tai Penn Squall 0,60-0,70 mm monofiilisiimalla. Vieheiksi suositellaan uppoavia Rapala Magnumeja 18 cm ja Rapala X Rap Magnum 14 cm, Rapala Clacking Magnum 16 cm. Suosittelemme värejä sinimakrilli, wahoo, punainen/valkoinen.

Emäalus

Olemme varanneet Fishmaster kalastusryhmämme käyttöön mukavan ja hyvin varustellun emäaluksen. Majoitus on aluksen ilmastoiduissa hyteissä, joissa on oma wc ja suihku. Jokaiselle kalastajalle on varattu oma hytti. Matkalle voi ottaa mukaan ei-kalastavan kumppanin, jonka kanssa jakaa hytin. Alusta siirretään sinne missä kalastus on parhainta ja joka päivä kalastamme eri paikoissa. Kaikki ruokailut, tee ja kahvi matkakohteessa sisältyvät matkan hintaan, muut juomat maksetaan erikseen käytön mukaan.

Matkan toteutus

Johdettu kalastusmatka, Jouni Rauha Fishmasterista matkustaa mukana kalastusoppaana ja matkanjohtajana, matka toteutetaan yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastajat lentävät yhdessä Helsingistä Keski-Euroopan kautta Maleen Malediiveille, jossa siirrytään emäalukseen ja jatketaan uistelemalla matkakohteeseen. Viimeisenä päivänä palaamme kalastellen Maleen josta jatketaan lennolla Keski-Euroopan kautta Helsinkiin.

 • Matkan ajankohta: 2-10.12.2017
 • Matkan kesto: 7 päivää/6 yötä Malediiveilla
 • Tarjoushinta: 2980 eur/henkilö
 • Tarjoushinta: 1980 eur/ei kalastava henkilö, joka jakaa hytin kalastavan henkilön kanssa
 • Ryhmän koko: 1 opas + 5 kalastajaa
 • Varaustilanne: 2 paikkaa vapaana
 • Kalastusmatka sisältää: Lennot Helsinki/Male/Helsinki, Kalastus, Majoitus emäaluksessa, Ruokailut matkakohteessa, Opastus, Venekuljetukset
 • Kalastusmatka ei sisällä: Juomat, Tippi henkilökunnalle (150 USD)
 • Kalalajit: Giant Trevally, Bluefin Trevally, Bonito, Snapper, Grouper, Tonnikala, Wahoo, Barracuda
 • Kalastuskausi: Marraskuu - Huhtikuu
 • Lisätietoa matkasta: Malediivit 2-10.12.2017 >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Malediivit, Atolli X”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

3480 2980

Atolli X 2-10.12.2017

2 varastossa

Saatat myös pitää...